Prodat Jednopokojový, ISKELE, Larnaca, Kypr, .

Prodat - Cod. 42918

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 60 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Majetkové poměry: New building

ID:BB-3

Komplex İskele nabízí řadu zařízení, včetně hotelu a nákupního centra. Nachází se 1,5 km od pláže a moře, 6,5 km od centra İskele, 7,5 km od Blízkovýchodní univerzity a nemocnice, 8 km od starobylého města Salamis, 9 km od kláštera sv. 15 km od přístavu Gazimağusa, 17,5 km od Gazimağusy, 50 km od letiště Ercan, 52,5 km od Karpaz Gate Marina a 66,5 km od letiště Larnaca.




Tento luxusní komplex se skládá z 10 bloků, 80pokojového hotelu a 800 apartmánů na 34 788 m² celkové plochy. Každý blok má dva výtahy. Nabízí různé modely nemovitostí a je obklopen 400 m dlouhým vodním kanálem, po kterém se dá sjíždět gondola. K dispozici je recepce, vnitřní a venkovní bazény, dětský bazén, aquapark, spa centrum, sauna, turecké lázně, masáže, 5 restaurací s různými kuchyněmi, gril, bar na terase, speciální prostory pro děti, amfiteátr, fitness, basketbalové hřiště , vnitřní a venkovní parkovací stání.

Apartmány jsou vybaveny VRF (klimatizací) a satelitní TV. Každý apartmán má otevřenou kuchyň a balkon o velikosti 6 až 12 m², v závislosti na modelu bytu. Některé nemovitosti 2+1 mají vlastní sociální zařízení. Keramické podlahy, kuchyňské a koupelnové skříňky, sprchové kouty a šatní skříně v ložnicích jsou v ceně.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Szikora Hajni
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB