Prodat Vila, Limassol, Limassol, Kypr, Agios Andreou Street

Prodat - Cod. 35665

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 320 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 2

Objekt, postavený v roce 1905, je unikátní památkou architektury a chráněné stavby, kterou uvádí vláda Kyperské republiky.
Tvar konstrukce odpovídá starobylému řecko-kyperskému architektonickému stylu, pro který byly použity pouze kamenné a přírodní materiály v interiéru, stejně jako vnější vybavení. Objekt byl kompletně zrekonstruován v roce 2009 a v roce 2012 (interiér a fasáda) podle doporučení Ministerstva vnitra.
Objekt nabízený k prodeji se nachází v srdci přímořského města Limassol, na první ulici rovnoběžné s mořem, v jednom z nejkrásnějších ostrovů Středozemního moře - Kypr. Objekt se rozkládá na ploše 320m2 s: 9 pokoji (včetně recepční haly), 2 koupelny, 2 prostorné balkóny, kuchyň a široké schodiště od přízemního hlavního vchodu (asi 20m2) vedoucího do horního patra. Tam jsou také malé schody, pro vstup do nemovitosti zezadu, kde se nachází úzká plocha pro dvě auta parkoviště.
Stropy vlastností stropů jsou 4 metry, přírodní kamenné stěny jsou cca. 0,5m tloušťka a všechny pokoje jsou s masivními přírodními dřevěnými dvojitými křídlovými dveřmi. Podlahy jsou pokryté masivními dřevěnými parketovými deskami a rekonstruované kamenné dlaždice se nacházejí v obrovské síni recepce, která zůstala z výstavby nemovitosti. Všechny pokoje jsou vybaveny připojením na internet, telefonem, digitálním TV a klimatizací.
Povolení k pobytu na území Kypru / občanství k dispozici při nákupu nemovitostí.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB