Prodat Jednopokojový, Protaras, Paralimini, Kypr, Evagorou 35

Prodat - Cod. 26052

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 85 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 2

CHARA KYPRIA - obytný komplex v Paralimni, s vzdálený výhledem na moře, asi 1 km. od středu města Paralimni, 200 m od supermarketu, v obydlené oblasti. Je to 5 km od Protaras a 7 km od Ayia Napa.
Komplex s komunálním bazénem v centru území, s dětským hřištěm.
Postaven v roce 2013, apartmány jsou připraveni a mají titulem (certifikát vlastnictví, připravený k převodu na majitele).
Tam je také plán splátek po dobu 6 let na 6% z nesplaceného zůstatku.
Apartmány jsou prostorné a mají velké verandy. V tomto apartmánu veranda - 35 m²
Podlahová krytina - parkety a dlažba, vestavěné skříně z dřevotřískové desky, žulové kuchyňské desce, dvojitá okna, kotle, solární panely pro vytápění a zásobování vodou. Kuchyňská linka se sporákem a digestoří. Stěny a výstupy pro elektrické energie, telefonem a TV. Přesuňte vytápění a klimatizace.
Každý apartmán má přidělené stání v kryté garáži a vlastní skladovací místnosti v přízemí. Vstup do areálu bere v úvahu potřeby zdravotně postižených osob, dobře osvětlené a rámované zelenými stromy. Moderní výtah a mramor nouzový východ na všech patrech budovy.
Stálo to popsáno 2komnatnoy (1 ložnice) apartmány se přidá 5% DPH, bez daně z převodu vlastnických práv v daném časovém období, Kypr byty, které podléhají DPH, včetně snížené sazby 5% daně z převodu práv nejsou osvobozeny.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB